O nama - Novosti

Platinasti certifikat – potvrda izvrsnosti poslovanja

Poštovani kupci, poslovni partneri,

Ponosno objavljujemo da je naša tvrtka certificirana AAA certifikatom Platinaste bonitetne izvrsnosti.

Certifikat bonitetne izvrsnosti

Certifikat bonitetne izvrsnosti Dun & Bradstreet prihvaćena je potvrda u poslovnom svijetu za natprosječnu kvalitetu poslovanja tvrtke. Na temelju trenutnih poslovnih podataka i podataka iz prethodnih godina, certifikat se dodjeljuje za sljedećih 12 mjeseci od datuma izdavanja. Deseci statistički značajnih varijabli, provjerene formule na temelju financijskih podataka, blokade, navike plaćanja i tužbe dokazuju sigurnost, konkurentnost, održivost, stabilnost, uzornost i pouzdanost poslovnih subjekata. Što je viša potvrda o kreditnoj izvrsnosti, to više povjerenja i ugleda uživa na tržištu.

Bonitetna izvrsnost = sigurnost, kvaliteta, uspjeh

Međunarodno uspostavljenom praksom certificiranja, poslovni subjekti jačaju svoj ugled i dodatno povjerenje kako u domaćem tako i u inozemnom poslovnom okruženju. Certifikati za nadolazećih 12 mjeseci dokazuju sigurnost od insolventnosti, prisilne nagodbe ili likvidacije, brisanja iz poslovnog registra, blokade transakcijskih računa subjekta. Bonitetna izvrsnost u poslovnom okruženju znači i uspješnost financijskih rezultata, trajnost i stabilnost te pokazuje izvrsno poslovanje i kvalitetu kao i pouzdanost zahvaljujući dobroj platnoj disciplini.

Platinasta bonitetna izvrsnost

Platinasta bonitetna izvrsnost dodjeljuje se tvrtkama koje imaju najveću bonitetnu izvrsnost Golden AAA tri godine zaredom i kao takve su najpouzdaniji, vjerodostojni i nisko rizični poslovni subjekt za suradnju sa svim poslovnim partnerima.

Tvrtke s platinastom bonitetnom izvrsnosti posluju iznimno dobro te ispunjavaju stroge kriterije za postizanje izvanredno niske vjerojatnosti za nastanak negativnih događaja u sljedećih dvanaest mjeseci. Gospodarski subjekti s platinastom bonitetnom izvrsnosti imaju čak 91 % vjerojatnosti da će bonitetnu izvrsnost sačuvati i u sljedećoj godini.

Zašto je bonitetna izvrsnost važna?

Bonitetna izvrsnost rezultat je dugogodišnjeg rada, a na prvom mjestu uvijek nam je pravilnost poslovanja.

Vjerujemo da će naši postojeći kupci i korisnici, poslovni partneri, s kojima gradimo dugoročne odnose, prepoznati značaj bonitetne izvrsnosti koji će dovesti do uspješnije suradnje u budućnost, a očekujemo da će nam donijeti i nove poslovne prilike. Ovo priznanje potvrda je da smo siguran i pouzdan poslovni partner ne samo na hrvatskom već i svjetskom tržištu. U Hrvatskoj platinastu bonitetnu izvrsnost dostiže 0,69 % poslovnih subjekata što nas svrstava u pouzdanog i poželjnog poslovnog partnera.

Za zaposlenike Elbi Medikala certifikat bonitetne izvrsnosti znači da rade u stabilnoj firmi s jasno određenim ciljevima i jasnom vizijom gdje želimo biti u budućnosti. U firmi gdje se vodi računa o svakom pojedincu, svakom segmentu posla.

Certifikat bonitetne izvrsnosti mora biti poticaj svima da svatko u svojem segmentu posla teži izvrsnosti i da maksimalni doprinos kolektivu.

Živimo i radimo u nestabilnim vremenima u kojima je izuzetno važna stabilnost poslovanja. Ovaj certifikat, priznanje izvrsnosti, je potvrda našeg dugogodišnjeg kvalitetnog rada i poticaj da u budućnosti budemo još uspješniji.

S poštovanjem, direktor,

Robert Kukolja dipl. ing.

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments