O nama - Novosti

Otvorenje Elbi Medikal maloprodaje u Zagrebu!!!

Elbi Medikal za svoje cijenjene kupce osigurava proizvode najkvalitetnijih brandova u programu inkontinencije, dijabetesa, medicinske opreme i pomagala, medicinskog potrošnog materijala, ortopedske obuće, prirodne kozmetike te zdrave prehrane i bezreceptnih lijekova.

Bogata i raznovrsna ponuda asortimana Elbi Medikal -a od sada će biti dostupna na području grada Zagreba. Maloprodajna jedinica Zagreb svoja vrata otvara 03.05.2021. na adresi Vinogradska cesta 28. Pozivamo Vas da nas podržite svojom posjetom, poslušajte savjete našeg stručnog osoblja i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda.  Za sve posjetitelje osigurali smo vrijedne popuste dobrodošlice kao i nagrade za najbrže kupce.

Svim kupcima povodom otvorenja 03.05. odobravati ćemo 10 % popusta na kupovinu jednokratno.

Prilikom kupnje svaki kupac 03.05. će dobiti vaučer koje je moguće zamijeniti za piće na terasi obližnjeg caffe bara.

Posjetiti nas možete i na lokacijama u Dugom Selu (Josipa Zorića 22) te u Koprivnici (Trg Eugena Kumičića 11), a ponudu možete potražiti i na Web shopu (https://elbi-medikal.hr/webshop/).

Briga o vlastitu zdravlju doživotna je navika, kultura i način življenja. Vodite brigu uzimajući kvalitetne, provjerene i nadasve prirodne proizvode koji će činiti blagodati za vaše zdravlje. Elbi Medikal je uz Vas više od 25 godina stoga obratite nam se s povjerenjem.

Za dodatna pitanja možete nam se obratiti na broj telefona: 01/4100-164 ili putem e-maila: maloprodaja-zg@elbi-medikal.hr. Radno vrijeme maloprodaje je: ponedjeljak 08:00 – 16:00; utorak – petak 08:00 – 15:00; subota: 08:00 – 12:00.

Neka Vam zdravlje bude na prvom mjestu.

Vaš Elbi Medikal

4 3 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments