Attends je švedska firma s 40 godina dugom tradicijom u proizvodnji programa za inkontinenciju. Proizvodi su proizvedeni prema ISO standardima, ne sadrže lateks ili PVC, dermatološki su testirani, a sama proizvodnja je ekološki prihvatljiva. Attends je vodeći proizvođač programa za inkontinenciju već 10. godinu za redom. Proizvodi se svakodnevno razvijaju i usavršavaju kako bi bili u potpunosti prilagođeni vašim potrebama.

Attends proizvodi

Tražite idealan proizvod za inkontinenciju?

Došli ste na pravo mjesto. Odaberite proizvod koji će u potpunosti odgovarati vašem načinu života i potrebama.

proDERM pečat kvalitete

Ljudi kojima su potrebni proizvodi za inkontinenciju često ih upotrebljavaju tijekom 24 sata.

Zato je vrlo važno odabrati materijale koji neće nadraživati kožu. Još važnije od toga, ako proizvod za inkontinenciju kožu ostavlja mokrom, može uzrokovati iritaciju ili čak           pucanje kože, uzrokujući velike poteškoće korisniku, a potencijalno i velike troškove za njegovatelje.

Tehnologija jezgre koju tvrtka Attends upotrebljava u svojim proizvodima za inkontinenciju pruža izvrsnu zaštitu od istjecanja i jamči suhoću kože korisnika.

Rezultati testiranja instituta proDERM (suho i vlažno testiranje i procjena kvalitete u uporabi) pokazuju kako proizvodi tvrtke Attends vrlo dobro djeluju na zdravlje kože.

Zato je institut proDERM tvrtki Attends dopustio upotrebu pečata kvalitete za svoje proizvode već 10 godina za redom.

Inovativni upijajući materijali – za osjećaj suhoće pri nošenju

Osobe koje pate od oslabjelog mokraćnog mjehura ili inkontinencije trebaju pouzdan proizvod ugodan za kožu. Koža pacijenata trebala bi biti u kontaktu s tjelesnim izlučevinama što je kraće moguće.

Proizvodi Attends ispunjavaju očekivanja pouzdanom suhoćom, materijalima ugodnima za kožu i diskretnom udobnošću.

 

Diskrecija

Proizvodi tvrtke Attends dizajnirani su tako da pružaju najvišu razinu diskrecije zahvaljujući važnosti koja je dana tehnologiji jezgre: ako jezgra obavlja svoj posao, nema potrebe za velikim proizvodima i prekomjernom količinom materijala.

Attends diskrecija Proizvodi tvrtke Attends diskretni su kad ih upotrebljavate, nosite sa sobom, ali i odbacujete nakon upotrebe. Povrh toga, zahvaljujući diskreciji proizvoda tu su i pametna, manja pakiranja s brojnim prednostima, od manjeg zauzeća prostora u putnim torbama ili ormarima do manje količine krutog otpada prilikom odlaganja proizvoda, ali i ambalažnog materijala.

Drugi važan aspekt diskrecije je upotreba boja i grafike. Tvrtka Attends pomoću boja i grafike na svojim proizvodima pomaže pri njihovoj identifikaciji, ali ih upotrebljava minimalno radi osiguravanja diskrecije.

Kombinacijom dizajna, odabranih materijala i prirodne zaštite od neugodnih mirisa, Attends održava svoje obećanje o diskreciji.

Attends obećanje održivosti

Cilj je smanjiti zagađenje okoliša koliko god je moguće i sačuvati prirodu za nastavak održivog življenja. Vođeni time, u Attendsu pažljivo biraju sirovine za proizvode i pakete te dizajn. Čak i tijekom proizvodnje ostavljaju minimalan trag u prirodi.