Briga o zdravlju, Dodaci prehrani

Neplodnost

Neplodnost je bolest koja označava nemogućnost ostvarivanja trudnoće. Prepoznat ćete ju ako pokušavate ostvariti trudnoću dulje od godinu dana, tj. dulje od 6 mjeseci ako je žena starija od 35 godina ili ako žena može ostati trudna, ali ima pobačaje. Kod muškaraca je najčešći problem sjeme lošije kvalitete, a kod žena rjeđe ovulacije.

Simptomi koji ukazuju na neplodnost kod muškaraca mogu biti manji volumen sjemena, drugačiji miris sjemena… Kod žena se može javiti iscjedak iz dojki, menstruacije koje dolaze češće ili rjeđe, menstruacije koje su obilnije ili oskudne.

Kao pomoć muškarcima koji se bore sa oligospermijom (nizak broj spermija), azoospermijom (odsutnost spermija u sjemenoj tekućini) ili žele popraviti morfologiju i pokretljivost spermija preporučujemo dodatak prehrani FertilUp.

FertilUp za muškarce sadrži optimalne količine vitamina, antioksidansa i minerala koji imaju dokazan pozitivan utjecaj na plodnost, uravnoteženost hormona te na kvalitetu sperme (brojnost, brzinu i oblik spermija). Osim toga ovaj dodatak prehrani djeluje na podizanje imuniteta te na povećanje energije potrebne muškarcima za obavljanje svakodnevnih zadataka.

Proizvod je dostupan na našem web shopu:

Kao pomoć ženama koje se bore sa neplodnošću tu je dodatak prehrani FertilUp za žene. Sadrži optimalne količine folne kiseline, vitamina, antioksidansa i minerala koji imaju dokazan pozitivan utjecaj na plodnost, uravnoteženo djelovanje hormona, zdravlje štitnjače, reguliranje ciklusa te na podizanje imuniteta.

Proizvod je dostupan na našem web shopu:

Neka Vam zdravlje bude na prvom mjestu.

Vaš Elbi Medikal

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments