Matičnjak promocije
Dodaci prehrani, O nama - Novosti, Zdravlje

Matičnjak promocije – 20. i 21. veljače 2020

U četvrtak 20.02. i u petak 21.02. održane su promocije Matičnjak proizvoda u Elbi Medikal maloprodajama Dugo Selo i Koprivnica.

Od početka godine sve Matičnjak proizvode možete pronaći u našim maloprodajama i na našem web shopu, a cilj promocija Matičnjak proizvoda bio je upoznavanje kupaca s ovim zdravim, svježim i domaćim proizvodima visoke kvalitete čiji moto opisuje svaki proizvod – 100% ljubavi i 0% kemije.

Matičnjak Sativa d.o.o. hrvatsko je poduzeće koje se više od 10 godina bavi proizvodnjom domaćih pripravaka od raznih vrsta sjemenki – hladno prešana ulja, macerati, funkcionalni medovi i dodaci prehrani.

Tijekom promocije Matičnjak proizvoda kupci su mogli isprobati proizvode, razgovarati s našom promotoricom te saznati dodatne informacije o proizvodima, primjeni, pozitivne učinke na organizam i dr.

Također, tijekom trajanja promocije svim kupcima bio je odobren popust od 20% na sve Matičnjak proizvode.

Odaziv na promocije u Dugom Selu i Koprivnici bio je velik, mnogo kupaca se upoznalo s Matičnjak proizvodima, degustirali su neke, dali povratne informacije, saznali više o primjeni i benefitima određenih proizvoda.

Ovim putem želimo zahvaliti svima što su došli i najaviti još promocija u budućim mjesecima.

Neka Vam zdravlje bude na prvom mjestu!

Vaš Elbi Medikal.

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments