Inkontinencija često označava crveno svjetlo za dulja, ali i bliža putovanja. Nelagoda, neznanje, strah, sram, sve negativno što donosi inkontinencija, osobu ostavlja u udobnosti svog doma, bez druženja i izleta u prirodu ili na more. Inkontinencija iscrpljuje čovjeka, fizički, ali i psihički i na taj ga način tjera da se povuče u sebe i izolira.

No, uz odgovarajuću brigu i pomagala, putovanja ne moraju biti muka već užitak.

Iako ulošci i pelene za inkontinenciju ne liječe stanje, oni pružaju osjećaj sigurnosti i suhoće koji će vas pratiti kroz čitavo putovanje. Važno je pravilno odrediti proizvod i veličinu  koja Vam najbolje odgovara te voditi redovitu i pravilnu higijenu. Ukoliko se budete pridržavali tih pravila, inkontinencija Vam neće pokvariti uživanje na Vašem putovanju. Samo se morate znate opustiti i ne dopustiti inkontinenciji da Vas koči u aktivnostima tijekom putovanja.

Preporuka: Inkontinencija i aktivan način života idu zajedno uz Attends Pull – Ons pelene gaćice. Oblače se i skidaju poput donjeg rublja, prozračne su, meke i ugodne za cjelodnevno nošenje. Urin zaključavaju u jezgri, daleko od površine proizvoda, koža ostaje suha, a nema niti neugodnih mirisa.

Za vrlo blag do blag oblik inkontinencije odaberite anatomske uloške. Za više informacija posjetite web shop.

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments