Zabavni rad 15.102020
Briga o zdravlju, News, O nama - Novosti, Zaštitne maske

Kako smo se zabavili na Zabavnom Radiu?!

Dragi naši,

Jučer 15.10.2020. u 09:40 sati gostovali smo u emisiji na frekvencijama Zabavnog Radija. Ovim putem smo slušatelje upoznali s tvrtkom Elbi Medikal, našim maloprodajama i prodajnim asortimanom.

Pitate se kako ojačati svoj imunitet? Kako najbolje zaštiti sebe i svoje bližnje u ovim izazovnim vremenima?

U emisiji, naša kolegica, doktorica Kovač Tanja, slušatelje je upoznala s 3 proizvoda za jačanje imuniteta i novim jedinstvenim zaštitnim maskama na tržištu.

Ukoliko ste propustili emitiranje, emisju možete poslušati ovdje: https://www.facebook.com/ElbiMedikal01/videos/470452313874940/

 

 Minusgrip je dodatak prehrani s jedinstvenom kombinacijom sastojaka. Sinergija svojstava nara, crne bazge i laktoferina je otkriće koje znanstvenici i zdravstveni djelatnici smatraju najperspektivnijim u području imunologije. Preporučuje se za jačanje imuniteta, bakterijskih i virusnih infekcija dišnog sustava.

Revita Orange je liofilizirana matična mliječ s dodatkom vitamina C, a Revita Fe Forest Berries sadrži dvovalentno kelatno želježo i koristi se i kod anemije.

Crni kim  ljekovita biljna vrsta koja se već stoljećima koristi u medicinske svrhe i to kao hladno prešano ulje. Glavna farmakološki djelatna tvar je timokinon i njegovi derivati. Terapeutsko djelovanje ulja crnog kima još uvijek je predmet mnogih kliničkih istraživanja, a potvrđena je njegova efikasnost kod problema s alergijama i njihove prevencije, pri regulaciji razine šećera u krvi, odličan je za jačanje imuniteta, a u narodnoj medicini se koristi kao pomoć kod raznoraznih zdravstvenih tegoba. Dobiva se hladnim postupkom mehaničkog prešanja sjemenki.

P29 zaštitne maske izrađene su od poliuretanske pjene, a sadrže patentirani visokotehnološki zaštitni bakreni premaz koji znanstveno dokazano inaktivira do 99% bakterija i virusa unutar 1 minute pa tako i Covid – 19.

Neka Vam zdravlje bude na prvom mjestu.

Vaš Elbi Medikal

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments