Kod inkontinencije je vrlo važno održavanje osobne higijene. Nekontrolirano ispuštanje mokraće može svojim specifičnim mirisom izazvati nelagodu i sram te samim time djelovati na ponašanje osobe kroz izoliranje i odvajanje iz društva.

Osim toga, može doći do infekcija, osipa  i sličnih problema. Kako bi se to spriječilo, postoje mnogi preparati i pomagala za održavanje osobne higijene kod inkontinencije. 

Inkontinencijski ulošci su bolji izbor od higijenskih uložaka jer bolje upijaju tekućinu i sigurniji su. Postoji i različito zaštitno rublje koje se nosi ispod običnog. Više o anatomskim ulošcima možete pronači u našem web shopu.

Pelene za odrasle su u današnje vrijeme prilagođene vama, za vašu udobnost i osjećaj sigurnosti i suhoće, a mirisi se najbolje mogu ukloniti jednokratnim higijenskim mirisnim maramicama.

Preporuka: Elbi Medikal d.o.o. u svom asortimanu nudi proizvode za pomoć kod inkontinencije švedskog proizvođača Attends. Ovisno o spolu, pokretljivosti i stupnju inkontinencije možete odabrati proizvode (ulošci, pelene, mrežaste gaćice, podmetači) koji će vam pružiti sigurnost tijekom dana i noći. Uz Attends proizvode, koža diše, a zbog visokoupijajuće jezgre i Quick dry tehnologije nije u kontaktu s vlagom (urinom).  Ako Vam je potrebna pomoć oko odabira proizvoda kontaktirajte nas na 01/2750 – 980 ili pošaljite e-mail na : maloprodaja-ds@elbi-medikal.hr. Također Vam u odabiru pomagala koje najbolje odgovara Vašim potrebama može pomoći vodič za lakši odabir pomagala za žene i za muškarce.

Attends proizvode pronađite u web shopu.

Elbi Medikal u svom asortimanu nudi širok asortiman proizvoda za njegu kože i čišćenje, švedskog proizvođača Attends. Sastojci kao što su pantenol, alantoin, vitamin E te pčelinji vosak štite i njeguju osjetljivu i suhu kožu. Možete birati između proizvoda za njegu kože: kreme za njegu, Hydro Gela i mlijeka za tijeloproizvoda za čišćenje: pjene za suho pranje, losiona za pranje, vlažnih maramica i trljačica te njege u spreju: Barrier Forte Skin Repair.

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments