Zeolit prah
Bioskin, Briga o zdravlju, Dijabetes, Haradent, O nama - Novosti, Zdravlje

Haradent – Zeolit zubni prah

Haradent_proizvodi_1170x350px- banner

 

 

 

 

Pranje zubiju je svakodnevni ritual, no je li sama pasta za zube dovoljna?

Svakodnevno pranje zubi radi zaštite i održavanja higijene usne šupljine odsada je moguće i bez fluora i sintetskih dodataka uz zeolit zubni prah Haradent.

 

Haradent je 100 % pročišćeni klinoptilolit (zeolit).

Prirodni mineral zeolit, štiti imunitet i primjenjuje se za svakodnevnu oralnu higijenu, ali i kod raznih stomatoloških problema.

 

Zeolit je mineral vulkanskog podrijetla. Rešetkaste je strukture, a njegovi kristali sadrže mikroelemente poput natrija, kalcija, kalija i magnezija koji su od iznimne važnosti za zdravlje. Prirodni je ionski izmjenjivač pa učinkovito čisti organizam tako što iz tijela uzima pozitivno nabijene čestice toksina i vezuje ih unutar rešetkaste strukture.

Zeolit je 100% prirodni mineral kojeg ljudski organizam prepoznaje kao vlastitu supstancu. Dokazano je da zeolit djeluje kao antioksidant, detoksikator i zaštitnik imuniteta.

Zeolit nalazi primjenu kod stomatoloških problema, kao što su paradentoza i plak te kod bolesti i oštećenja sluznice usne šupljine ali služi i za svakodnevnu higijenu usne šupljine.

Redovitom upotrebom Haradenta, održava se pH u ustima od 7-7.4. Time se sprečava nastanak plaka, a samim time i nastanak karijesa. Takav pH nije pogodan za razvoj bakterija te nastanak kamenca, a pogodan je za skidanje već nastalog kamenca i plaka. Također umanjuje pojavu afti te smanjuje neugodan dah iz usta.

 

Kronična infekcija koja zahvaća zubno meso naziva se paradentoza i jedan je od najčešćih razloga gubitka zubi kod odraslih osoba.

 

Plak se pojavljuje između zubi kao žuti, gotovo sivi sloj, koji pogoduje razvitku karijesa. Najčešće se radi o područjima koja su teže dostupna pri čišćenju zuba. Plak se u potpunosti sav uspješno odstranjuje zeolitnim prahom Haradentom. Štite se zubi i zubna caklina, a efekt čišćenja se osjeća već za vrijeme pranja zubi.

Upala zubnog mesa rezultira oštećenjem kostiju i zubi, a u ustima se javljaju razni nepoželjni mikroorganizmi. Zeolit ima antivirusno i antibakterijsko djelovanje.

Oštećenja mekih tkiva usne šupljine su česta pojava, a javljaju se kao posljedica slučajnih ozljeda, operativnih zahvata, kao što su vađenje zuba, te određenih radikalnih kirurških liječenja itd.

 

Važnu ulogu u procesima liječenja ima adekvatno odabrana terapija. Klinička studija o primjeni zeolita kod liječenja bolesti usne šupljine pokazala je da je zeolit jedan od modernih načina regeneracije, jer ima imunomodulacijsko i antioksidativno svojstvo, te pojačava protuupalno djelovanje što dugoročno ima povoljan utjecaj na procese ozdravljenja u cjelini, a posebno na usnu šupljinu.

Haradent štiti od paradentoze, karijesa, plaka, kamenca te upala usne šupljine te je izvrstan za svakodnevnu higijenu zubi i usne šupljine kako odraslih, tako i djece.

 

 

 

 

 

HARADENT-set (2)

 

Zašto koristiti Haradent?

  • ima protuupalno djelovanje kod paradentoze
  • uklanjanje kamenca i ponovna mineralizacija zubi
  • odstranjivanje plaka uz izbjeljivanje zubi
  • antibakterijsko i antivirusno djelovanje
  • antioksidativno djelovanje
  • sprečava nastanak plaka unutar 24 sata
  • sprečava neugodan dah iz usta
  • umanjuje nastanak afti
  • pomaže u očuvanju zdravlja desni i usne šupljine

 

Bilo da želite spriječiti stomatološke probleme, ublažiti postojeće ili jednostavno održavati vaše zube blistavima, a usnu šupljinu zdravom, uz zeolit zubni prah Haradent oralno zdravlje moguće je na prirodan način, bez fluora i sintetskih dodataka. Zubni prah Haradent dostupan je u ljekarnama, Elbi Medikal specijaliziranim prodavaonicama i putem Elbi Medikal web shopa.

 

 

Haradent je dostupan u ljekarnama, Elbi Medikal maloprodajama te putem Elbi Medikal web shopa: www.elbi-medikal.hr. Za više informacija obratite nam se na e-mail adresu: maloprodaja-kc@elbi-medikal.hr ili na broj telefona 01/ 2750 – 980.

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments