Inkontinencija

Čišćenje kože uz Attends proizvode

Attends je švedski proizvođač proizvoda za inkontinenciju. Na svjetskom tržištu djeluje više od 35 godina. U sklopu svog asortimana nudi pelene, uloške, mrežaste gaćice, podmetače i proizvode za njegu i čišćenje kože.

Proizvodi za njegu i čišćenje kože namijenjeni su osjetljivoj i suhoj koži za blago čišćenje.

Linija za čišćenje kože se sastoji od pjene za suho pranje, losiona za pranje, vlažnih maramica i trljačica. Čiste i hrane kožu, a zbog sastava bez sapuna nježni su za kožu.

Pjena za suho pranje sadrži alantoin i pantenol. Nježno čisti kožu, njeguje i ostavlja osvježavajući miris citrusa. Koristi se bez vode, tako da se nanese na površinu kože i pusti da djeluje nekoliko sekundi. Nakon toga višak se prebriše. Idealna je za nepokretne, ležeće osobe. Pogodna je za čišćenje cijelog tijela i intimnih područja. Na koži ostavlja zaštitni sloj.

Losion za pranje sadrži alantoin, pantenol i vitamin E. Blaga formula bez sapuna za nježno pranje i čišćenje kože. Koristi se za svakodnevno pranje osjetljive kože. Može se koristiti i bez vode.

Vlažne maramice sadrže alantoin, aloe veru i glicerin. Ostavljaju kožu čistom, mekom i glatkom. Mogu se koristiti za čišćenje cijelog tijela i intimnog područja.

Attends trljačice su celulozne jednokratne rukavice za pranje. Koriste se zajedno sa pjenom za suho pranje, losionom za pranje ili vodom. Čvrste su, a reljefna površina čini ih idealnima za piling.

Attends proizvodi za čišćenje dostupni su u Elbi Medikal web shopu.

 

Neka Vam zdravlje bude na prvom mjestu!

Vaš Elbi Medikal

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments