Bioskin, Nagradni natječaj

Blagdanski nagradni natječaj – Bioskin

Posjetite našu Facebook stranicu Bioskin i uključite se u naše Facebook nagradne natječaje. Za sudjelovanje je potrebno otići na našu Facebook stranicu i tamo ostaviti komentar na jednu od tri nagradne objave. Poklanjamo Vam po jedan Bioskin balzam, jednu Beauty kremu i jednu Young kremu. Proizvod će osvojiti najkreativniji odgovor. Natječaj se sastoji od 3 dijela (objave):

  • Osvojite Bioskin sensitive balzam – traje od objave 04.12. do 09.12.2019. u ponoć, a pobjednik će biti objavljen na našoj Facebook stranici 10.12.2019.
  • Osvojite Bioskin Beauty kremu – traje od objave 11.12. do 16.12.2019. u ponoć, a pobjednik će biti objavljen na našoj Facebook stranici 17.12.2019.
  • Osvojite Bioskin Young kremu – traje od objave 18.12. do 23.12.2019. u ponoć, a pobjednik će biti objavljen na našoj Facebook stranici 24.12.2019.

Želimo svima puno sreće!

_________________

PRAVILA I UVJETI

Članak 1: ORGANIZATOR
Nagradni natječaj priređuje i organizira: Elbi Medikal d.o.o., Josipa Vargovića 4/II, 48000 Koprivnica, OIB 29971014676

Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje od 04.12. do 23.12.2019. u ponoć, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3: PODRUČJE PROMOCIJE
Promotivni materijali će biti dostupni na službenoj Web i Facebook stranici organizatora.

Članak 4: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Fond nagrade sastoji se od: Bioskin sensitive balzama, Bioskin Beauty kreme i Bioskin Young kreme. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Članak 5: PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj te su registrirane na društvenoj mreži Facebook (link: www.facebook.com), osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Za sudjelovanje u natječaju potrebno je otići na našu Facebook stranicu i tamo ostaviti komentar na nagradnu objavu. Proizvod će osvojiti najkreativniji komentar. U komentaru je navesti: 1) Osvojite poklon pod bor! Kome bi ga poklonili i zašto?; 2) Koja vam je najdraža zimska slastica i zašto?; 3) Opišite idealan doček Nove godine?. U obzir će doći komentari ostavljeni od od 04.12. do 23.12.2019. u ponoć, po samo jedan komentar sa svakog korisničkog profila.

Članak 7: ODABIR DOBITNIKA
U odabir dobitnika ulaze svi korisnici koji točno odgovore na nagradno pitanje u čl. 6 a nagrade će se dijeliti prema odluci žirija koji čine Sanja Posavec i Andrea Juraja Farkaš za najzanimljiviji odgovor.

Članak 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
Dobitnik nagrade bit će obaviješten na službenoj Facebook stranici te će mu biti dostavljena na kućnu adresu.

Članak 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10: PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici neke od nagrada, njihovo ime i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade.

Članak 11: OBJAVA DOBITNIKA
Imena dobitnika bit će objavljen u roku 48 sati po završetku nagradnog natječaja na službenoj Web i Facebook stranici organizatora.

Članak 12: MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI
Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri u skladu sa zakonom.

Članak 13: POREZI
Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 14: U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Koprivnici.

Članak 15: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem službene Facebook stranice.

Članak 16: IZMJENE PRAVILA
Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja.

Članak 17: NAPOMENA
Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom, Facebook ga ne promiče niti sponzorira. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete tvrtki Elbi Medikal d.o.o., a ne Facebook-u. Napominjemo, Facebook je javni prostor i objava bilo kojeg sadržaja (uključujući i fotografije) može predstavljati zadiranje u privatnost kako samih sudionika natječaja tako i trećih osoba. Ako sudionici natječaja objave kakav sadržaj/fotografije na našoj Web i Facebook stranici smatrat ćemo da su ga objavili svojevoljno te Elbi Medikal d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao niti za zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od bilo kojih trećih osoba. Također, smatrat ćemo ako su sudionici objavili bilo kakav sadržaj na našoj Web i Facebook stranici (uključujući fotografije, tekstualne poruke, komentare, bilo koje osobne podatke i sl.) da imaju sva potrebna ovlaštenja za objavu takvog sadržaja. Takvom objavom sudionici natječaja daju našoj udruzi dopuštenje za korištenje cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe te se ujedno odriču svih materijalnih i bilo kojih drugih prava koja im po tom osnovu pripadaju.

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments