Attends tehnologija

Proizvodi tvrtke Attends vrlo su diskretni zahvaljujući važnosti koja je dana tehnologiji jezgre: ako jezgra obavlja svoj posao, nema potrebe za velikim proizvodima i prekomjernom količinom materijala.

Zbog toga su proizvodi tvrtke Attends općenito maleni i vrlo tanki: aktivna zona u kojoj su koncentrirani meki i superupijajući materijali jezgre znači da debele proizvode možemo poslati u povijest.

Urin se zaključava daleko od kože u jezgri proizvoda, a pritom se površina proizvoda brzo suši i smanjena je mogućnost nastanka iritacija i/ili infekcija.

Svi proizvodi tvrtke Attends imaju i prirodnu zaštitu od neugodnih mirisa koja smanjuje opasnost od neugodnih mirisa, bez umjetnih aditiva poput parfema. Superupijajući polimeri u jezgri proizvoda zadržavaju mokraću i vežu na sebe amonijak. Osim toga, pH proizvoda s tehnologijom brzog sušenja ostaje nizak, čime je onemogućeno brzo razmnožavanje neželjenih bakterija.

Ekstra mekani gornji sloj

Ekstra mekani gornji sloj

Svi Attends proizvodi imaju ekstra mekani gornji sloj koji je u kontaktu s kožom. Osigurava ugodnost i udobnost prilikom nošenja.

Quick-dry sloj

Quick – dry sloj

Quick – dry je naziv za propusni sloj koji se nalazi ispod ekstra mekanog gornjeg sloja. Quick – dry propušta urin u daljnje slojeve proizvoda i onemogućuje njegov povratak na površinu. Osigurava suhu površinu koja je u dodiru s kožom.

Aktivna zona Quick Dry Sloja - Attends

Aktivna zona

Aktivna zona ili jezgra se nalazi ispod Quick – dry sloja. U aktivnoj zoni se zaključava urin i pretvara u gel te se veže vlaga. Zahvaljujući aktivnoj zoni površina proizvoda ostaje suha te ne dolazi do infekcija i iritacija kože

Prirodna zaštita od neugodnih mirisa

Prirodna zaštita od neugodnih mirisa

U aktivnoj zoni se veže i zaključava urin. Zbog kratkog kontakta urina s kisikom ne dolazi do stvaranja neugodnih mirisa te od tuda dolazi i naziv prirodna zaštita od neugodnih mirisa. Nema dodanih parfema ni aditiva.

pH vrijednost 4,5

pH vrijednost 4,5

Attends tehnologija jezgre i Quick – dry tehnologija osiguravaju pH vrijednost 4,5. Niska pH vrijednost karakteristična je za intimna područja te onemogućava razvoj nepoželjnih mikroorganizama.

Prozračna stražnja strana

Prozračna stražnja strana

Svi Attends proizvodi imaju prozračnu stražnju stranu koja olakšava strujanje zraka. Ne dolazi do akumulacije tjelesne topline.

Zasebno pakiranje

Zasebno pakiranje

Anatomski ulošci za vrlo blagu inkontinenciju Soft pakirani su u higijenska pojedinačna pakiranja što je idealno za putovanja. Odnosi se na Soft uloške od 1 – 3 Plus Extra Plus.