Attends proizvodi različitih su upojnih moći kako bi zadovoljili potrebe svih naših korisnika. Korisnici mogu birati između anatomskih uložaka, visokoupijajućijh pelena, niskoupijajućih pelena, mrežastih gaćica, zaštitnih podmetača. Za njegu i zaštitu kože tu je i asortiman proizvoda namijenjen obnovi ali i zaštiti suhe i osjetljive kože.

Attends proizvodi - ilustracija

Proizvodi tvrtke Attends vrlo su diskretni zahvaljujući važnosti koja je dana tehnologiji jezgre: ako jezgra obavlja svoj posao, nema potrebe za velikim proizvodima i prekomjernom količinom materijala.

Zbog toga su proizvodi tvrtke Attends općenito maleni i vrlo tanki: aktivna zona u kojoj su koncentrirani meki i superupijajući materijali jezgre znači da debele proizvode možemo poslati u povijest.

Urin se zaključava daleko od kože u jezgri proizvoda, a pritom se površina proizvoda brzo suši i smanjena je mogućnost nastanka iritacija i/ili infekcija.

Svi proizvodi tvrtke Attends imaju i prirodnu zaštitu od neugodnih mirisa koja smanjuje opasnost od neugodnih mirisa, bez umjetnih aditiva poput parfema. Superupijajući polimeri u jezgri proizvoda zadržavaju mokraću i vežu na sebe amonijak. Osim toga, pH proizvoda s tehnologijom brzog sušenja ostaje nizak, čime je onemogućeno brzo razmnožavanje neželjenih bakterija.

Za više informacija o proizvodima nazovite nas na 01/2750-980 ili pošaljite e-mail na: maloprodaja-ds@elbi-medikal.hr