Briga o zdravlju, Inkontinencija, O nama - Novosti

Attends proizvodi dostupni putem web shopa

Attends proizvodi za pomoć kod inkontinencije, proizvode se u Švedskoj više od 35 godina. Attends pomagala za inkontinenciju su u potpunosti prilagođena korisnicima. Pružaju im sigurnost i suhoću, pomažu u održavanju higijene i tako umanjuju posljedice.

Prozračna stražnja strana Attends uložaka Soft i For Men omogućava koži da cijelo vrijeme diše, čime se spriječava crvenilo. Visokoupijajuća jezgra zaključava urin i onemogućava njegov povratak na površinu uloška. Koža nije u kontaktu s urinom, čak niti kada je uložak izložen pritisku. Attends jezgra sigurno veže i zadržava amonijak iz urina te time štiti od neugodnih mirisa. Održava se pH 4,5 koji odgovara pH-u intimnih dijelova kože.

U našem web shopu odaberite između slijedećih veličina Soft uložaka – Soft 0 Ultra Mini, Soft 1 Mini, Soft 1 Mini Long, Soft 2 Normal, Soft 3 Extra i For Men uložaka – For Men 1 i Form Men 2. Veća brojčana oznaka, označava veću upojnu moć proizvoda.

Također u našem web shopu nalaze se i zaštitni podmetači za krevet – Attends Cover – Dri podmetači za krevet 80×170 cm. Attends Cover – Dri jednokratne su podloge koje štite krevete, stolice, invalidska kolica od prljanja. Heksagonski uzorak sadrži superapsorpcijski polimer koji sigurno zadržava tekućinu u unutrašnjosti proizvoda i tako štiti kožu od vlage.

Kako bi Vaša koža bila čista i njegovana za to se brine linija proizvoda osmišljena za suhu i osjetljivu kožu. Na našem web shopu odaberite između slijedećih proizvoda za njegu kože – Barrier Spray Forte Skin Repair, Hydro Gel, Krema za njegu, Mlijeko za tijelo, te proizvoda za za čišćenje – Vlažne maramice, Trljačice, Losion za pranje i Pjena za čišćenje i njegu.

 

Neka Vam zdravlje bude na prvom mjestu.

Vaš Elbi Medikal

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments