Proizvodi posebno dizajnirani za muškarce

Attends za muškarce

Smije li nevoljno istjecanje urina zaustaviti vaše aktivnosti? Osjetite svu slobodu pokreta uz sigurne i ugodne proizvode Attends za muškarce koji se koriste od laganog oblika urinarne inkontinencije do teškog.  Diskretni su prilikom nošenja, štite od neugodnih mirisa te su idealan odabir za putovanja ili druge vaše aktivnosti. Prozračni materijal proizvoda omogućuje koži da diše.

Inkontinencija

Urinarna inkontinencija smatra se velikim javno zdravstvenim problemom. Definira se kao svako nehotimično istjecanje urina bez namjere mokrenja, odnosno gubitak urinarne kontrole. Ovisno o uzroku, inkontinencija može biti privremena ili stalna te nastupiti u svako životno doba, ali se vjerojatnost povećava sa starošću. S obzirom na spol procjenjuje se da je 17% muškaraca iznad 60. godine života već iskusilo urinarnu inkontinenciju, a taj postotak s dobi raste.

Vrste inkontinencije

Postoje razne vrste urinarne inkontinencije, a najčešće su: stresna, urgentna i preljevna.

Inkontinencija se u mnogim slučajevima može izliječiti ili kontrolirati, naročito ako se s liječenjem započne na vrijeme stoga se nemojte ustručavati potražiti stručnu pomoć i otvoreno razgovarati s liječnikom o svom problemu.

Ovisno o količini nevoljnog istjecanja urina, odnosno stupnju inkontinencije, odaberite odgovarajući proizvod Attends za muškarce.

Za više informacija o proizvodima nazovite nas na 01/2750-980
ili pošaljite e-mail na: maloprodaja-ds@elbi-medikal.hr

Želite besplatan uzorak – ispunite upitnik i poslati ćemo Vam uzorak koji će odgovarati Vašim potrebama.

Za više informacija o proizvodima nazovite nas na 01/2750-980 ili pošaljite e-mail na: maloprodaja-ds@elbi-medikal.hr