Attends Soft pouzdani su ulošci s posebno velikom moći upijanja. Namijenjeni su za vrlo blag, blag do umjeren oblik inkontinencije. Brzo upijaju urin te ga sigurno zadržavaju u unutrašnjosti proizvoda. Zbog toga su posebno pogodni za kožu i pružaju osjetnu suhoću. Zbog svojeg oblika prilagođenog tijelu sigurno štite i diskretni su za nošenje. Mekana netkana površina i prozračna poleđina osiguravaju ugodan osjećaj pri nošenju. Ljepljivim površinama na poleđini mogu se sigurno pričvrstiti na uobičajeno, dobro prianjajuće donje rublje te nakon upotrebe jednostavno ponovno ukloniti. Rubovi oko nogu su meki kako bi se spriječile iritacije. Prozračna je stražnja strana svih Attends Soft uložaka.

Klikom na Kako pravilno postaviti Attends proizvode možete skinuti letak o pravilnom rukovanju Attends proizvodima te naučiti kako proizvode pravilno postaviti kako bi ih maksimalno iskoristili.

 

Odaberite između 7 moći upijanja Soft uložaka i osjećajte se sigurno i slobodno.

Proizvodi za umjerenu inkontinenciju

koriste se za gubitak većih količina urina više puta u toku dana te kod nepravovremenog stizanja do toaleta.

Soft 5

Soft 6

Soft 7

Za više informacija o proizvodima nazovite nas na 01/2750-980
ili pošaljite e-mail na: maloprodaja-ds@elbi-medikal.hr

Contours Regular

Attends Contours Regular nude bogat asortiman anatomski oblikovanih uložaka. Brzo upijaju i veće količine urina te ga sigurno zadržavaju. Time osiguravaju osjećaj suhoće i pH vrijednost pogodnu za kožu. Zaštita od neugodnih mirisa u upijajućoj jezgri uložaka sprječava neugodne mirise. S dodatnom bočnom zaštitom od istjecanja za sigurnost i u ležećem položaju kao i indikatorom vlažnosti na poleđini. Attends Contours Regular su anatomski oblikovani ulošci s proširenjima s prednje i stražnje strane. Namijenjeni su osobama koje uz urinarnu imaju i fekalnu inkontinenciju te onima koji se uz veći uložak osjećaju sigurnije.

Dostupni su u sljedećim veličinama koje se koriste za umjeren oblik inkontinencije: Contours Regular 4, Contours Regular 5, Contours Regular 7.

Contours Regular 4 koristi se kod gubitka većih količina urina više puta u toku dana. Ukoliko se ne stigne na toalet na vrijeme.

Contours Regular 5 koristi se kod gubitka većih količina urina više puta u toku dana. Ukoliko se ne stigne na toalet na vrijeme.

Contours Regular 7 koristi se kod gubitka većih količina urina redovito. Pogodan je i za noćnu upotrebu.

Za više informacija o proizvodima nazovite nas na 01/2750-980
ili pošaljite e-mail na: maloprodaja-ds@elbi-medikal.hr

Želite besplatan uzorak – ispunite upitnik i poslati ćemo Vam uzorak koji će odgovarati Vašim potrebama.

Za više informacija o proizvodima nazovite nas na 01/2750-980 ili pošaljite e-mail na: maloprodaja-ds@elbi-medikal.hr