Bioskin Sensitive balzam

BIOSKIN SENSITIVE BALZAM 150 mL

127,00 Kn s PDV-om

Količina:

Opis proizvoda

Bioskin Sensitive Balzam je potpuno prirodan proizvod namijenjen njezi i tretmanu osjetljive, suhe i nadražene kože sklone upalama i alergijama kako djece, tako i odraslih. Naš Sensitive Balzam je zelene boje što je samo dokaz da radimo i stvaramo naše proizvode u ritmu prirode. Trenutno je olakšanje za suhu i osjetljivu kožu koju svojim sastavom smiruje i hrani. Koža postaje svilena i podatna na dodir s osjećajem maksimalne hidratizacije. Neugodno zatezanje prestaje i preplavljeni ste osjećajem ugode u vlastitoj koži.

Primjena Bioskin Sensitive Balzama nema ograničenja i može se koristiti u sljedećim slučajevima: crvenilo i upale kože, alergije, ubodi insekata, atopijski dermatitis, ekcemi. Izvrsno djeluje na suhu kožu, koristi kao prevencija nastanka strija, smiruje nadraženu i opečenu koža uslijed štetnog djelovanja sunca, kod psorijaze, pelenskog osipa djece i odraslih te njeguje i štiti genitalno i analno područje.
Bioskin Sensitive Balzam kružnim pokretima se lagano umasira na kožu lica i tijela.

Bioskin Sensitive Balzam jedinstvena je kombinacija blagotvornih hladno prešanih ulja trputaste lisičine, tamanu ulja, ulja sjemenki noćurka, shea maslaca i pročišćenog klinoptilolita (zeolita).